En verden falder sammen

Vi har alle brug for nogen, vi er nært knyttet til. Nogen vi hører sammen med og har en historie med. Og her er familien en helt central struktur. At miste sin familie er derfor et eksistentielt og smertefuldt tab. Også selv om man ikke som sådan trivedes i den.

Det er et tab af relationer, venner, nærhed og historie, som måske aldrig vil kunne opbygges med andre.

Selv i en såkaldt ”lykkelig skilsmisse” kan smerten, skyldfølelsen, skammen, tabet og de bristede drømme i lang tid stå tilbage og skabe tristhed, tomhed, ensomhed, tvivl eller usikkerhed omkring, hvad fremtiden vil bringe, og hvad man skal stille op med sig selv og sit liv.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation om, hvad der vil være vigtigt for dig i forbindelse med din skilsmisse.

Her er hjælp ved skilsmisse

Måske du trænger til at få bearbejdet og gennemlevet smerten, tabet, vreden, ensomheden, usikkerheden og alt det, der ellers kan fylde efter skilsmissen? Hvilke følelser og billeder, du hænger fast i og hvorfor. Hvad skal der til, for at du kan give slip og blive fri?

Du har formentlig også brug for at finde ud af, hvordan du ønsker, dit nye liv skal være. Og har måske også brug for hjælp til, hvordan du så får ført disse ønsker ud i livet.

I disse processer kan jeg være en tryg, klarsynet og upartisk støtte, der hjælper dig til at skrælle alle lagene af, så du kommer frem til, hvordan du kommer videre og får skabt et godt, lykkeligt og indholdsrigt liv.

Ring eller skriv derfor ganske uforpligtende for at høre mere eller for eventuelt at få sat en aftale op.

 

Du kan læse om skilsmisse set med børns øjne inde hos Børns Vilkår.

KONTAKT CLAUS RATH

15 minutters gratis og uforpligtende samtale

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL kontakt@clausrath.dk

Eller skriv en besked her