En verden falder sammen

Vi har alle brug for nogen, vi er nært knyttet til. Nogen vi hører sammen med. Og her er familien en helt central struktur. At miste sin familie er derfor et eksistentielt og smertefuldt tab. Også selv om man ikke som sådan trivedes i den.

Ved min egen skilsmisse var det smertefuldt at vide, at jeg havde været med til at ødelægge den verden, der var mine børns trygge base, og som de troede på skulle bestå for altid. Men der var også en bristet drøm om at have en familie, hvor fra min verden skulle udgå. Det var et tab af relationer, venner, nærhed og historie, som jeg måske aldrig ville kunne opbygge påny.

Selv i en såkaldt ”lykkelig skilsmisse” kan smerten, skyldfølelsen, skammen, tabet og de bristede drømme i lang tid stå tilbage og skabe tristhed, tomhed, ensomhed, tvivl eller usikkerhed omkring, hvad fremtiden vil bringe, og hvad man skal stille op med sig selv og sit liv.

HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG

Tidligere klienter siger, at de hos mig oplever et trygt, varmt og anerkendende sted, hvor der er plads til at bearbejde og gennemleve smerten, vreden, ensomheden, usikkerheden og alt det, der ellers kan fylde efter skilsmissen.

Vi taler formentlig om og mærker efter, hvad det er, skilsmissen har ramt i dig. Hvilke følelser og billeder, du hænger fast i – og hvorfor. Men vi taler også om, hvordan du giver slip og bliver fri. Alt sammen med respekt for dig og for at du er, hvor du er. Men at du bliver fri og kan leve dit liv med glæde og livfuldhed er vigtigt for mig.

Mange fraskilte er angste for eksen. Bange for den magt vedkommende har og har haft, eller hvad personen kan finde på. Det tager vi også hånd om, så du slipper ud af følelsen af at være forsvars- eller magtesløs.

Kontakt mig ganske uforpligtende for at høre mere eller for at få sat en aftale op.

HVORDAN JEG KAN HJÆLPE JER SOM EKS-PAR

Jeg henvender mig også til jer som eks-par eller familie, for det at komme sammen i terapi kan faktisk nogle gange være en rigtig god måde at få talt alt det igennem, der gik galt inden og i skilsmissen. I kan blandt andet få hjælp, så I ikke går ud og gentager det samme mønster i et nyt forhold. Og der kan eks-parterapien virkelig være til stor hjælp for jer hver især.

I kan også få hjælp til at få løsnet op for vreden, de nagende følelser, hævngerrigheden, svigtfølelsen og alt det andet, der nogle gange fylder og ødelægger samarbejdet og samarbejdsviljen mellem jer.

Og selv om I ikke længere er sammen, er I stadig en familie, hvis der er børn. Hvordan skal det fungere, uden at børnene kommer til at lide mere, end de allerede har gjort?

Alt dette og meget mere kan I få hjælp til i trygge, nærværende og anerkendende møder hos mig.

Kontakt mig derfor allerede i dag  for at høre mere eller måske sætte en aftale op.

Du kan læse om skilsmisse set med børns øjne inde hos Børns Vilkår.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her