Ejeroplysninger

kontaktpunkter.dk v/

Psykoterapeut MPF Claus Rath
Birkhøjen 12A
8382 Hinnerup
Email: mail@clausrath.dk

Cookies på kontaktpunkter.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Sådan sletter du eller blokerer for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan bruger jeg cookies:

Her kan du se, hvordan jeg bruger cookies på kontaktpunkter.dk

  • Teknisk funktionalitet, så jeg kan huske dine indstillinger, når du fx er logget ind eller har tilmeldt dig et arrangement
  • Jeg bruger Google AdWords, som hjælper med at måle effekten af den digitale annoncering
  • Jeg benytter Facebook-cookies til at målrette budskaber i forbindelse digital annoncering på Facebook
  • kontaktpunkter.dk kan benytter tjenester fra MailChimp eller Morningcatch for vise dig onlinemagasiner og nyhedsbreve, og for at gøre det nemt at interagere med Facebook. Disse tredjeparter kan også lægge cookies på din computer, når du besøger kontaktpunkter.dk

Personoplysninger

Videregivelse af personoplysninger
Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig eller tilmelde dig et arrangement hos mig. Jeg anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på mine vegne, herunder serverhosting, systemvedligeholdelse, e-mail service, mv. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services. Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse over for kontaktpunkter.dk.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i et arrangement m.v. Her kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.

Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til vort nyhedsbrev registrerer jeg dit navn og din e-mail.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på mail@clausrath.dk på eller telefon +45 29 91 73 92. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede og sikrede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.