Parterapi er for alle par!

Ethvert parforhold vil møde udfordringer, misforståelser eller skuffede forventninger fra tid til anden. Med parterapi kan I dog vende disse “tilbageslag” til en styrke og en måde at komme hinanden tættere på.

Flere undersøgelser har vist, at parterapi øger kvaliteten i alle parforhold – også de i forvejen velfungerende. Uanset udgangspunktet så har årlige parforholdscheck vist sig at øge kvaliteten i parforholdet både hvad angår tilfredshed, intimitet og gensidig opmærksomhed.

Oven i dette giver parterapi også som regel individuel og personlig vækst og udvikling.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende samtale for at høre mere om, hvordan parterapi eventuelt kunne være en hjælp for dig og jer.

sådan er parterapi hos mig

Ubevidste individuelle reaktioner og mønstre samt kommunikationsmønstret jer imellem sætter standarden for, hvordan I er sammen.

Parterapi hos mig drejer sig derfor oftest om at tydeliggøre, hvordan I kommunikerer og hvorfor. Det drejer sig blandt andet om at få forståelsen for hvorfor, I hver især bliver ramt og reagerer, som I gør. Hvorfor og hvornår I trækker jer, og hvor I går skævt i relationen.

Jeg fungerer ofte som en slags lynafleder, og er god til at tage mulig negativ energi ud af kommunikationen og få jer til at se tingene lidt fra den humoristiske side også.

I vil typisk opleve, at kommunikation ikke behøver være så svær, og I vil få en større og stærkere fælles platform at stå på. Derved skaber I den forandring, som I længes efter.

Denne forandring kan vi skabe sammen, og jeg vil gerne hjælpe jer.

Ring eller skriv derfor ganske uforpligtende for at høre mere eller eventuelt få en tid sat af.

Læs mere om individuel terapi og familieterapi.

KONTAKT CLAUS RATH

15 minutters gratis og uforpligtende samtale

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL kontakt@clausrath.dk

Eller skriv en besked her