Parterapi er for alle par!

Ethvert parforhold/ægteskab vil møde udfordringer, misforståelser og skuffede forventninger fra tid til anden. Med parterapi kan I dog vende disse “tilbageslag” til en styrke og en måde at komme hinanden tættere på. Ring eller skriv gratis og uforpligtende allerede i dag for at høre mere om dette.

Flere undersøgelser har dog vist, at parterapi øger kvaliteten i alle parforhold – også de i forvejen velfungerende. Uanset udgangspunktet så har årlige parforholdscheck vist sig at øge kvaliteten i parforholdet både hvad angår tilfredshed, intimitet og gensidig opmærksomhed.

Oven i dette giver parterapi også som regel en personlig vækst og udvikling.

Kontakt mig derfor helt uforpligtende for at høre mere.

sådan er parterapi hos mig

Ubevidste individuelle reaktioner og mønstre samt kommunikationsmønstret jer imellem sætter standarden for, hvordan I er sammen.

Parterapi hos mig drejer sig derfor oftest om at finde frem til, hvordan I kommunikerer og hvorfor. Det drejer sig blandt andet om at få forståelsen for hvorfor, I hver især bliver ramt og reagerer, som I gør. Hvorfor og hvornår I trækker jer, og hvor I går skævt i relationen.

I vil typisk opleve, at kommunikation ikke behøver være så svær, og I vil få en større og stærkere fælles platform at stå på. Deved skaber I den forandring, som I længes efter.

Denne forandring kan vi skabe sammen, og jeg vil gerne hjælpe jer.

Ring eller skriv derfor ganske uforpligtende angående en tid eller for at høre mere.

Læs mere om individuel terapi og familieterapi.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her