Parterapi er for alle par!

Ethvert parforhold/ægteskab vil møde udfordringer, misforståelser og skuffede forventninger fra tid til anden. Hvordan kan I bruge disse tilbageslag til faktisk at vokse mere sammen som par? Det kan I med parterapi.

Flere undersøgelser har nemlig vist, at parterapi øger kvaliteten i alle parforhold – også de i forvejen velfungerende. Uanset udgangspunktet så har årlige parforholdscheck vist sig at øge kvaliteten i parforholdet både hvad angår tilfredshed, intimitet og gensidig opmærksomhed.

Oven i dette giver parterapi også som regel en personlig vækst og udvikling.

Om I er i krise eller om I svæver afsted sammen, så vil I under alle omstændigheder med fordel kunne sætte jer ned sammen med en parterapeut.

Kontakt mig derfor gerne angående en tid eller for at høre mere.

sådan arbejder vi sammen hos mig

Ubevidste individuelle reaktioner og mønstre samt kommunikationsmønstret parret imellem sætter standarden for, hvordan man er sammen.

Parterapi hos mig drejer sig derfor oftest om at finde frem til, hvad der er på spil for både den ene og den anden, – hvordan I kommunikerer og hvorfor. Det drejer sig blandt andet om at få forståelsen for hvorfor, I hver især bliver ramt og reagerer, som I gør. Hvorfor og hvornår I trækker jer, og hvor I går skævt i relationen.

Når I oplever dette sammen, vil I opleve at se, forstå og rumme hinanden og jer selv på en ny måde. I vil typisk opleve at komme til at se på jer selv med nye og mere kærlige øjne. Med en sådan indsigt kan I bedre mødes i et fælles og gensidigt imødekommende felt. Og derved kan I skabe den forandring, som I længes efter.

Denne forandring kan vi skabe sammen, og jeg vil gerne hjælpe jer.

Ring eller skriv derfor ganske uforpligtende angående en tid eller for at høre mere.

Læs mere om individuel terapi og familieterapi.