En nøgle til forandring

Lige nu og her sidder du måske med nøglen til afgørende forandring og bevægelse i dit liv.

Med muligheden for at få hjælp til de ting, du finder det svært at være med. Hjælp til de ting som spænder ben for de ønsker, du har for dit liv. Nøgleordene er individuel terapi.

Måske du har angst, depression, lavt selvværd, stress, eller er i sorg på grund af tab, skilsmisse eller andet? Så kan individuel terapi være en vigtig del af processen med at komme igennem det og finde glæde og frihed i livet.

Eller du kan få hjælp til bare at finde hjem til dig selv og en indre ro. Måske som et ungt menneske, der kæmper med at finde sig selv i en uoverskuelig og stressende verden?

Mærk godt efter, før du skynder dig at zappe videre…

Vælger du at komme til samtaler hos mig, kan du stole på at møde et menneske, der ser, mærker, respekterer, anerkender og rummer dig lige nøjagtig, som du er, og med alt, du har med dig. Hos mig er det dit specifikke og individuelle behov, der er i fokus.

Kunne dette være det, du har brug for lige nu? – Så ring eller skriv uforpligtende for at høre mere.

En ny start

I terapien vil jeg hjælpe dig til at mærke, hvad der kan være af mulige årsager til dine udfordringer. Hvad de bunder i, hvorfor du gør, som du gør, eller er, som du er. – Og hvordan du kan arbejde med dem.

Du vil få en større forståelse for og accept af dig selv. – Vil opleve dig selv med nye, omsorgsfulde øjne. Og jeg vil stå med dig og støtte dig i processen. I alt dette ligger også nøglen til at kunne ændre de ting, du måtte have lyst til at ændre.

Med individuel samtaleterapi vil du derfor blive i stand til at styre dit liv mere i den retning, du inderst inde har lyst til, at det skal tage.

Kontakt mig derfor allerede i dag angående en aftale eller eventuelt bare for at høre nærmere omkring, hvordan jeg kan være en hjælp for dig.

Hos Psykiatrifonden kan du læse om de forskellige terapiformer og hvad terapi er godt for.

Læs også mere her om parterapi og familieterapi.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her