Søger du hjælp til unge med problemer

Kan du genkende noget af nedenstående, så er der gode muligheder for, at jeg kan hjælpe dig:

  • Det er svært at finde ud af, hvordan jeg skal være som person og menneske
  • Jeg er usikker på, hvad andre synes om mig – om de kan lide mig
  • Jeg føler mig ensom, angst eller forkert
  • Jeg er usikker på, hvordan jeg skal se ud
  • Det er svært at finde ud af det med sex og seksualitet
  • Jeg er bange for, jeg er ved at komme ud på et sidespor

Disse er ret typiske teenageproblemer. Men de bliver jo ikke lettere at finde rundt i bare fordi, der også er mange andre, der har det ligesådan… Derfor er det også vigtigt for mig at kunne tilbyde hjælp til børn og unge med problemer.

Uden nærværende og stabil “voksenhjælp” kan det hele nemlig opleves meget utrygt, uoverskueligt, håbløst, meningsløst og ensomt.

Ring eller skriv derfor gerne – eller få dine forældre til det – for at fornemme, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Dette vil du få med samtaler med mig

Tryghed. Det er een ting, du vil opleve her hos mig. For det første er jeg en ret så flink fyr, der har prøvet rigtig, rigtig meget her i livet. For det andet: Det, vi snakker om, bliver mellem dig og mig alene. Jeg har tavshedspligt – ikke engang dine forældre kan få noget at vide, hvis de ringer og plager mig.

I samtalerne med mig er der også en anden form for frirum: Der er intet, du skal præstere her! Min eneste forventning er, at når du er her, er det også fordi du ønsker at få noget ud af det, og derfor er du selvfølgelig deltagende.

Så her er et ligeværdigt frirum, hvor vi snakker om, hvad der er vigtigt for dig – et sted, hvor du med garanti vil blive både set, hørt, anerkendt og respekteret lige netop som den, du er.

I samtalerne snakker vi helt konkret om det, der er interessant og vedkommende for dig lige nu. I princippet kan det være hvad som helst. Vi griber det, der er i nuet, og bruger det som nøgle til at finde ud af, hvordan du egentlig har det, og hvad der er vigtigt for dig. Og det er dine svar, der er vigtige, men jeg hjælper dig til at finde dem.

Med lidt hjælp fra mig kan du godt lære at mærke, hvad der er godt og rigtigt for dig, samt få bearbejdet eller få styr på de ting, der fylder hos dig.

Kontakt mig derfor allerede i dag, hvis du har brug for en, der kan hjælpe dig lidt på vej.

OBS: Er du eller har du været i forløb hos mig, kan du altid ringe eller skrive, hvis du synes, du har brug for det. Jeg ved nemlig, hvor vigtigt det er at have en, man altid kan regne med.

Læs mere om børns og unges udfordringer her.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her