Stress er en alvorlig advarsel fra kroppen

Det er kroppens nødråb om, at du glemmer at lytte til og passe på dig selv. At du tærer uforholdsmæssigt meget på reserverne. Det er en nedbrydende og sundhedsskadelig tilstand. Det er alvorligt, og din krop siger, at du skal stoppe op og få hjælp!

Stress er en måde at være i verden på

Stress er ikke noget ude fra kommende. Jeg kender godt selv problematikken, og det er sjældent så enkelt, at det blot drejer sig om, at der er for travlt på arbejdet. Nej, det handler oftest om, at du har glemt dig selv – har svært ved at lytte til dine indre signaler, vælge dig selv til, prioritere, passe på dig selv eller sætte grænser for dit liv. Og at du derfor mister dig selv til omverdenen. Dette skaber stress – kroppens egen reaktion på, at den savner dig og din omsorg.

Sådan får du hjælp mod stress hos mig

Hos mig er det dig, det drejer sig om. Jeg tager udgangspunkt i din verden og dine værdier, og sammen finder vi frem til, hvad der er årsagen til dine stresssymptomer, hvad din indre udfordring er, og hvordan du kan blive bedre til at passe på dig selv. Det gælder også om at finde dine indre værdier og så prioritere dem. Og ikke mindst kan jeg give dig nogle redskaber til at få ro på systemet samt genvinde fodfæstet og kontrollen. På denne måde kan du komme til at stå endnu stærkere i livet og verden.

Jeg har gode erfaringer med, hvordan man arbejder med stress, og medtager ofte kroppen og fysiske øvelser i arbejdet. Du kan således få god hjælp mod stress her.

Kontakt mig derfor gerne uforpligtende allerede i dag.

 

Læs eventuelt mere om stressrelaterede lidelser hos Psykiatrifonden

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her