Få hjælp mod lavt selvværd

Du kan sagtens have lavt selvværd, selv om du har stor selvtillid. Selvværd og selvtillid er ikke det samme. Men lavt selvværd bliver ofte maskeret og skjult – også for os selv. Nogle almindelige måder lavt selvværd kommer til udtryk på, er gennem

  • Perfektionisme eller behov for at præstere
  • Behov for kontrol
  • Usikkerhed i intime relationer
  • Mangel på selvtillid eller modsat: Overdreven tro på egne evner
  • Social tilbagetrækning
  • Nedtrykthed/depressivitet eller aggressivitet
  • Angst for ikke at slå til
  • Hård selvkritik
  • Misbrug/afhængighed

Lavt selvværd kan bunde i mange forskellige ting. Hos mig finder vi ud af, hvad det handler om, og hvordan dit selvværd kan styrkes og blomstre.

Særligt børn og unge er hårdt ramt af lavt selvværd. Alt for ofte går lavt selvværd ud over livskvalitet, lykkefølelse, sexliv, livsmuligheder og sociale relationer.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation, eller skriv dine spørgsmål i en mail. Jeg vil forsøge at besvare efter bedste evne.

hvad kan du forvente hos mig?

Du kan forvente at opleve et trygt rum, hvor du vil blive mødt med anerkendelse, nærvær, respekt og åbenhed.

Følgende er citater fra tidligere klienter med lavt selvværd:

Det er helt trygt at sidde her. Det er som om, du bare ved, hvem jeg er, selv om du ikke kender mig. Eller det gør du jo nu… Men du siger ikke, hvad jeg skal gøre, men hjælper mig til selv at mærke det hele. Det er egentlig rart, og også lidt vildt. Lidt som den der kloge onkel, jeg skulle have haft, men som jeg ikke havde”. (Kvinde, 22 år)

… jeg har … aldrig følt mig bedre tilpas end hos dig”. (Kvinde, 21 år)

Du kan også læse om lavt selvværd på Netdoktor.dk

KONTAKT CLAUS RATH

15 minutters gratis og uforpligtende samtale

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL kontakt@clausrath.dk

Eller skriv en besked her