krise, depression eller ”blot” nedtrykt?

Uanset hvad så behøver du ikke fortvivle eller stå alene med det!

Og jo hurtigere du får den hjælp, du har brug for, jo hurtigere kommer du ud af depressionen eller nedtryktheden.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker i svære situationer. Og jeg har gode erfaringer med, hvordan jeg kan hjælpe mennesker med depression.

Ring derfor straks og få 15 minutters gratis og uforpligtende konsultation omkring din situation.

Du kan også helt uforpligtende sende dine spørgsmål i en mail, og jeg vil svare efter bedste evne.

Samtaleterapi er en effektiv hjælp mod depression.

Hos mig vil du møde nærvær, forståelse, anerkendelse og respekt for dig og din situation.

Jeg arbejder trygt og med indlevelse i, hvordan det er at være dig. Jeg ved selvfølgelig ikke præcis, hvordan det er at være dig. Men jeg ved, hvordan det kan føles at være nedtrykt, i svær krise eller depression.

Følgende er citeret fra en 47-årig kvinde midt i en session:

Jeg ved ikke, hvad det er, du gør. Jeg har været i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig. Jeg har flyttet mig mere det sidste år end de forrige 20 tilsammen“.

Læs eventuelt mere om depression hos Psykiatrifonden

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her