krise, depression eller ”blot” nedtrykt?

Uanset hvad så behøver du ikke fortvivle eller stå alene med det. Du kan få hjælp nu og her!

Samtaleterapi er en effektiv hjælp mod depression.

Og jo hurtigere du får den hjælp, du har brug for, jo hurtigere kommer du ud af depressionen eller nedtryktheden. Kontakt mig derfor ganske uforpligtende allerede i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan være en hjælp for lige netop dig.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker i svære situationer. Og jeg har gode erfaringer med, hvordan jeg kan hjælpe mennesker med depression.

Dette kan du forvente hos mig

Nærvær, forståelse, anerkendelse og respekt – og professionel hjælp. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan det er at være dig. Men jeg ved, hvordan det er at være både nedtrykt, i svær krise og i depression.

Jeg er uddannet til at hjælpe dig, og har mange års erfaring i arbejdet med mennesker og deres psykologiske/følelsesmæssige udfordringer. Kontakt mig derfor gratis og uden forpligtelser allerede nu og få en fornemmelse af, hvordan jeg kan hjælpe dig igennem nedtryktheden.

Følgende er citeret fra en 47-årig kvinde midt i en session: ”Jeg ved ikke, hvad det er, du gør. Jeg har været i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig. Jeg har flyttet mig mere det sidste år end de forrige 20 tilsammen”.

Kontakt mig derfor gerne allerede i dag for at aftale en tid eller måske blot for at høre mere om, hvordan jeg kan være en hjælp for dig.

Læs eventuelt mere om depression hos Psykiatrifonden

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her