krise, depression eller ”blot” nedtrykt?

Uanset hvad så kan det være en god ide at få hjælp til at komme ud af tilstanden. At tro du må klare det alene er en smertefuld og ensom misforståelse.

Samtaleterapi er en effektiv hjælp mod depression.

Og jo hurtigere du får den hjælp, du har brug for, jo hurtigere kommer du ud af depressionen eller nedtryktheden. Kontakt mig derfor ganske uforpligtende for at høre mere.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker i svære situationer. Og jeg har gode erfaringer med, hvordan jeg kan hjælpe mennesker med depression.

Dette kan du forvente hos mig

Hos mig vil du blive set og mødt med forståelse, anerkendelse og respekt. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan det er at være dig. Men jeg ved, hvordan det er at være både nedtrykt, i krise og i depression.

Jeg kan hjælpe dig til at mærke eller erkende, hvad der gør dig sårbar for depression. Jeg kan også hjælpe dig til at mærke, hvad der skal til, for at du kan komme ud af den igen. Derfor kan du få hjælp mod depression lige her.

Det er klart påvist, at det er kontakten mellem terapeuten og dig samt terapeutens personlige egenskaber og erfaringer, der skaber bevægelse i terapien. Derfor er udgangspunktet i terapien hos mig ikke en specifik, teoretisk tilgang. Det vigtige er kontakten imellem os samt din oplevelse af at blive set og mødt lige netop hvor du er. 

Og dette er noget af det, jeg ifølge klienterne er god til: At afkode, se og møde folk samt give dem en nærværende, relevant respons, der skaber bevægelse og forløsning.

Du skal ikke klare det alene. Det er vigtigt at få hjælp til, hvordan du får dit liv, livsgnisten og glæden tilbage. Når du er kommet til denne side, søger du formentlig hjælp mod depression. Du har gået alene længe nok uden selv rigtig at få skabt den forandring, du længes efter.

Kontakt mig derfor gerne allerede i dag for at aftale en tid eller måske blot for at høre mere om, hvordan jeg eller samtaleterapi generelt kan være en hjælp for dig.

Læs eventuelt mere om depression hos Psykiatrifonden

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her