Hjælp mod angst

Mine klienter beskriver både tryghed, ro og nærvær i samtalerne her, men ikke mindst at de føler sig rigtig godt hjulpet med den måde, jeg arbejder og møder dem på:

”… har jo været løbende i terapi siden jeg var 25, men af alle de terapeuter, jeg har været hos gennem tiden, så er der ingen, der har ramt så spot on som dig”. (Kvinde, 47 år)

”… et varmt og viist menneske, som i høj grad har hjulpet mig med at åbne døre i mit liv, som jeg aldrig havde kunnet forestille mig ville blive åbnet; døre til kærlighed, forbundethed og heling”. (Kvinde, 45 år)

Jeg kan simpelt hen ikke forstå det… Efter så mange år med angst… At jeg kan sidde her og være sådan i ro, og at det bare er som om, at det alt sammen har sluppet… Al den skam, skyld, angst og vrede, som har fyldt og ødelagt så meget for mig i hele mit liv. Det er som om, det alt sammen er væk, eller… Jeg godt kan mærke det her ude et sted… Men det fylder ikke længere. Og det har mistet sin kraft… Eller måske, som du siger, vendt til styrke… – Det er så vildt…” (Kvinde, 42 år)

Som det fremgår af ovenstående har jeg rigtig gode resultater i arbejdet med at hjælpe folk til at komme af med deres angst.

Min indfaldsvinkel, som inddrager både kropslig opmærksomhed og kropslige øvelser, har vist sig at være rigtig effektiv mod angst. Jeg er således fortrolig med hvordan angst, tvangstanker og bekymringer kan bekæmpes.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende snak for at høre mere om, hvordan du kan få hjælp mod angst nu og her.

SÅDAN FÅR DU HJÆLP HOS MIG

Jeg arbejder meget specifikt med, hvordan det er at være lige netop dig, og hvordan lige netop din angst manifesterer sig. – Og ikke mindst hvor den kommer fra. Helt konkret er der skarpt fokus på, hvad lige netop du har brug for, for at kunne slippe angsten.

Det er ikke en generaliseret og teoretisk skematisering af, hvad “man” skal gøre, når “man” har angst. – Nej, det er, hvordan det er at være dig, og hvordan du kan slippe af med netop den angst, som du kæmper med…

Kontakt mig derfor helt uforpligtende allerede i dag for at høre mere eller eventuelt sætte en aftale op.

Læs eventuelt mere om angst inde på Slip Angsten, hos Angstforeningen eller på Psykiatrien Region Midtjyllands hjemmeside.

KONTAKT CLAUS RATH

15 minutters gratis og uforpligtende samtale

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL kontakt@clausrath.dk

Eller skriv en besked her