Hjælp mod angst

Jeg har igennem flere år haft rigtig gode resultater i arbejdet med at hjælpe folk til at komme af med deres angst.

Min indfaldsvinkel som inddrager både kropslig opmærksomhed og kropslige øvelser, har vist sig at være rigtig effektiv mod angst. Jeg har derfor gode erfaringer med hvordan angst, tvangstanker og bekymringer kan bekæmpes.

Kontakt mig derfor gerne helt gratis og uforpligtende for at høre mere. Du kan nemlig få hjælp mod angst nu og her.

SÅDAN FÅR DU HJÆLP HOS MIG

Jeg arbejder meget specifikt med, hvordan det er at være lige netop dig, og hvordan lige netop din angst manifesterer sig. – Og ikke mindst hvor den kommer fra. Helt konkret er der skarpt fokus på, hvad lige netop du har brug for, for at kunne slippe angsten.

Det er ikke en generaliseret og teoretisk skematisering af, hvad “man” skal gøre, når “man” har angst. – Nej, det er, hvordan det er at være dig, og hvordan du kan slippe af med netop den angst, som du kæmper med…

I klienternes tilbagemeldinger beskriver de en stærk tryghed samt ro og nærvær i samtalerne her, men ikke mindst at de føler sig rigtig godt hjulpet med den måde, jeg arbejder og møder dem på. Følgende er en 42-årig kvindes ord mod slutningen af en session:

Jeg kan simpelt hen ikke forstå det… Efter så mange år med angst… At jeg kan sidde her og være sådan i ro, og at det bare er som om, at det alt sammen har sluppet… Al den skam, skyld, angst og vrede, som har fyldt og ødelagt så meget for mig i hele mit liv. Det er som om, det alt sammen er væk, eller… Jeg godt kan mærke det her ude et sted… Men det fylder ikke længere. Og det har mistet sin kraft… Eller måske, som du siger, vendt til styrke… – Det er så vildt…”

Samtaleterapi og kognitiv terapi er en veldokumenteret og effektiv behandling mod angst.

Kontakt mig derfor helt uforpligtende og gratis allerede i dag for at høre mere eller eventuelt sætte en aftale op.

Læs eventuelt mere om angst inde på Angstforeningens eller på Psykiatrien Region Midtjyllands hjemmeside.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her