Hjælp mod angst

Længes du efter at kunne leve dit liv frit og uden de begrænsninger, som angsten giver? Så bliv her på siden lidt endnu. Du kan nemlig få hjælp mod angst nu og her.

Det kan være både ensomt og invaliderende at have angst. Derfor arbejder jeg meget specifikt med, hvordan det er at være lige netop dig. Og med hvad lige netop du har brug for. Det er ikke en generaliseret, distanceret og teoretisk skematisering af, hvad “man” skal gøre, når “man” har angst. – Nej, det er, hvordan det er at være dig, og hvordan du kan slippe af med netop den angst, som du kæmper med…

Sådan kan jeg hjælpe dig mod din angst

Det er udelukkende dig, det drejer sig om, og i forløbet hos mig vil du mærke, at du har en støtte og en hjælp både igennem samtalerne men ikke mindst i relationen mellem dig og mig. Du kan således også altid kontakte mig, når du har brug for det. Jeg ved nemlig godt, hvor ødelæggende angst kan være. Jeg ved også, at angsten for angsten ofte er det værste.

Derfor kan det være afgørende at mærke, at man har nogen at støtte sig til. Hvilket er hvorfor du altid kan kontakte mig, hvis du er eller har været i et forløb hos mig.

Jeg vil nemlig gerne hjælpe dig til at blive fri.

Og jeg har gode erfaringer med hvordan angst, tvangstanker og bekymringer kan bekæmpes. Især når kroppen bliver inddraget i arbejdet. Men først og fremmest er det dig og lige netop det, der fylder hos dig, der er afgørende for hvordan, vi skal gribe det an.

Du skal vide, at samtaleterapi og kognitiv terapi er en veldokumenteret og effektiv behandling mod angst.

Hav derfor tillid til, at du kan få hjælp mod angsten. Tag skridtet ud i dit nye liv, og hellere i dag end i morgen.

Kontakt mig gerne uforpligtende allerede i dag for at høre mere eller for at sætte en aftale op.

 

Læs eventuelt mere inde på Angstforeningens eller på Psykiatrien Region Midtjyllands hjemmeside.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her