En gave til dig og din familie

Når familien som helhed lider eller har det svært, så lider alle. Og når eet medlem af familien lider, så lider resten af familien normalt også.

Alle undersøgelser peger på, at familieterapi gør en forskel. Det giver bedre sammenhold i familien. Der kommer mere liv, glæde og optimisme.

Familieterapi er også en afgørende hjælp for unge med psykiatriske reaktioner, misbrug, kriminalitet og adfærdsproblemer.

Ring derfor og få 15 minutters gratis og uforpligtende samtale allerede i dag for at høre, hvordan jeres familie kan finde større sammenhold, bedre trivsel eller hvad der måtte være jeres behov.

Sådan er familieterapi hos mig

Familiesamtaler hos mig foregår med anerkendelse og respekt for alle. I familieterapien er der ingen “skyldige”, men fokus er på dynamikken mellem familiemedlemmerne og hvilken adfærd, reaktioner og følelser denne afstedkommer hos den enkelte. Vi ser på alliancer, usagte regler, reaktionsmønstre og skjulte mekanismer, som gør det svært at trives. Intet er tabu her.

I familieterapien hos mig er alle ligeværdige – der er ingen, der står over andre, og ingen har per definition mere ret end andre.

Forældreansvaret medfører naturligvis et asymmetrisk forhold børn og forældre imellem, men anerkendelsen, ligeværdigheden og respekten for hinanden som enkeltindivider skal stadig bevares.

Måske samtalerne skal foregå hjemme hos jer, eller måske jeg først skal møde forældrene, inden familien bliver bragt sammen. Der kan være mange hensyn, der skal tages. Jeg gør det, der skal til, for at I bliver hjulpet bedst muligt ud fra netop jeres forudsætninger.

Ring eller skriv derfor helt uforpligtende for at høre mere om, hvordan jeg kan være en hjælp for lige netop jer.

Du kan læse mere om familieterapi og dennes positive effekter hos Socialstyrelsen, eller hos Vidensportalen for børn og unge.

Læs også om individuel terapi og parterapi.

KONTAKT CLAUS RATH

15 minutters gratis og uforpligtende samtale

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL kontakt@clausrath.dk

Eller skriv en besked her