En gave til dig og din familie

Når familien som helhed lider eller har det svært, så lider alle. Og når eet medlem af familien lider, så lider resten af familien også.

Alle undersøgelser peger på, at familieterapi gør en forskel. Det giver bedre sammenhold i familien. Der kommer mere liv, glæde og optimisme.

Familieterapi er også en afgørende hjælp for unge med psykiatriske reaktioner, misbrug, kriminalitet og adfærdsproblemer.

Ring eller skriv derfor gratis og helt uforpligtende allerede i dag for at høre, hvordan jeg kan hjælpe jeres familie på vej til bedre trivsel.

Sådan er familieterapi hos mig

Familiesamtaler hos mig foregår med anerkendelse og respekt for alle. I familieterapien er der ingen “skyldige”, men fokus er på dynamikken mellem familiemedlemmerne og hvilken adfærd, reaktioner og følelser denne afstedkommer hos den enkelte. Vi ser på alliancer, usagte regler, reaktionsmønstre og skjulte mekanismer, som gør det svært at trives. Intet er tabu her.

I familieterapien hos mig er alle ligeværdige – der er ingen, der står over andre, og ingen har per definition mere ret end andre.

Forældreansvaret medfører naturligvis et asymmetrisk forhold børn og forældre imellem, men anerkendelsen, ligeværdigheden og respekten for hinanden som enkeltindivider skal stadig bevares.

Måske samtalerne skal foregå hjemme hos jer, eller måske jeg først skal møde forældrene, inden familien bliver bragt sammen. Der kan være mange hensyn, der skal tages. Jeg gør det, der skal til, for at I bliver hjulpet

Ring eller skriv derfor helt uforpligtende for at høre mere om, hvordan jeg kan være en hjælp for lige netop jer.

Du kan læse mere om familieterapi og dennes positive effekter hos Socialstyrelsen, eller hos Vidensportalen for børn og unge.

Læs også om individuel terapi og parterapi.

KONTAKT CLAUS RATH

RING NU +45 29 91 73 92

SEND E-MAIL mail@clausrath.dk

Eller skriv en besked her